CodeIgniter Forums
[split] Routing not working? - Printable Version

+- CodeIgniter Forums (https://forum.codeigniter.com)
+-- Forum: Development (https://forum.codeigniter.com/forum-6.html)
+--- Forum: Issues (https://forum.codeigniter.com/forum-19.html)
+--- Thread: [split] Routing not working? (/thread-63506.html)



[split] Routing not working? - Tecvid - 11-07-2015

in 3.0.3 routing is not working, how to fix?


RE: [split] Routing not working? - Kelvin-S - 11-10-2015

Are you sure your mod_rewrite is working and is your .htaccess file set correctly?


RE: [split] Routing not working? - Tecvid - 11-12-2015

(11-10-2015, 11:47 PM)Kelvin-S Wrote: Are you sure your mod_rewrite is working and is your .htaccess file set correctly?

yeah, i am sure, it works perfect in 3.0.1, but fails in 3.0.2 and 3.0.3, but i dont know why


RE: [split] Routing not working? - albertleao - 11-12-2015

What happens? Is your site down? Are you receiving an error? Are all routes broken?

We need a little more detail to help you


RE: [split] Routing not working? - Tecvid - 11-12-2015

(11-12-2015, 02:14 PM)albertleao Wrote: What happens? Is your site down? Are you receiving an error? Are all routes broken?

We need a little more detail to help you

yeah, i receive 404 error and all routes are broken, if i try to access the page directly (/class/method/) there is no problem, but if i try try to use routed url i got 404 error


RE: [split] Routing not working? - Narf - 11-13-2015

Please provide some details ...

Right now, your question is as clear as "My car doesn't start; how to fix it?"


RE: [split] Routing not working? - Tecvid - 11-13-2015

(11-13-2015, 04:55 AM)Narf Wrote: Please provide some details ...

Right now, your question is as clear as "My car doesn't start; how to fix it?"
you know, i asked this question directly from developers, at the release post, but they didnt answered me, instead moved my question here, that's why my question is so narrow, anyway you can read the comments below the answer for more details