• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myth/Auth - Routing problem

#11
(04-13-2020, 07:08 AM)includebeer Wrote: DId you add your module’s namespace in the Autoload file?

in Autoload.php :
PHP Code:
    public function __construct()
    {
        
parent::__construct();

        
$psr4 = [
            
'App'         => APPPATH,                // To ensure filters, etc still found,
            
APP_NAMESPACE => APPPATH,                
            
'Config'          => APPPATH .  'Config',
            
'Modules'         => ROOTPATH 'modules',  
            
'Modules\User'    => ROOTPATH 'modules/User',
                        ...
            
'Modules\Field'    => ROOTPATH 'modules/Field',
            
'Modules\Feedback'    => ROOTPATH 'modules/Feedback'
        
]; 

Maybe I made a syntax error ..?
Reply


Messages In This Thread
Myth/Auth - Routing problem - by BilltheCat - 04-12-2020, 04:23 PM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by includebeer - 04-12-2020, 06:17 PM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by BilltheCat - 04-12-2020, 08:23 PM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by BilltheCat - 04-13-2020, 04:25 AM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by includebeer - 04-13-2020, 04:26 AM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by BilltheCat - 04-13-2020, 04:46 AM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by Nome - 04-13-2020, 06:16 AM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by includebeer - 04-13-2020, 06:39 AM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by Nome - 04-13-2020, 06:51 AM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by includebeer - 04-13-2020, 07:08 AM
RE: Myth/Auth - Routing problem - by Nome - 04-13-2020, 07:19 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.