• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Controllers not loading, no logging either

#11
FYI - I just fixed the issue I encountered. It was because I left off the trailing slash for the base_url.
Practical CodeIgniter 3  • CodeIgniter 4 Foundations - Coming Soon • Vulcan - CLI Tools for CI4
Reply

#12
(06-02-2017, 02:58 PM)kilishan Wrote: Sorry it took me a while to get back here. I've been completely slammed against a deadline (which I just wrapped up, yay!).


But that's the only error I could get it to create (and I need to go figure out why now....) Your site seems to be working. What did you figure out for you?

No worries, I appreciate the help, I've been slammed too (although mine is two bathroom remodels... and work...)

I entered ci4.kaosweaver.com/pages and it redirects to ci4.kaosweaver.com/public/pages and I get the 404 error, I enter ci4.kaosweaver.com/Pages and I get the page as expected.

Is that the expected behavior?
Reply

#13
Yes, that's correct. 'public' should not show up in the URl.
Practical CodeIgniter 3  • CodeIgniter 4 Foundations - Coming Soon • Vulcan - CLI Tools for CI4
Reply

#14
(06-11-2017, 03:45 PM)kilishan Wrote: Yes, that's correct. 'public' should not show up in the URl.

Was more asking about the "Pages" vs "pages" where I had to upper case the P for it to work, was that the correct way to make a link?
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.