• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CodeIgniter4 - Starting with RESTful API Resources

#1
Video 
Hello guys.

I recorded a video using CodeIgniter 4. It was a little long but maybe a bit useful for you to see some new features of the framework in case you have not downloaded it yet.

[Video: https://www.youtube.com/watch?v=lmAPsJDthFA]

https://www.youtube.com/watch?v=lmAPsJDthFA

https://github.com/bcit-ci/CodeIgniter4

Yeah! CodeIgniter is awesome. Smile
Reply

#2
@natanfelles Video not showing up for me, though the code seems to be showing in the source. Can you provide a link directly to the video so we can view it that way, also.

And @ciadmin can you see if there's an option on the YouTube embedding that might be causing a problem in MyBB?
Reply

#3
Additionally - it looks like you recorded this video before you submitted PR's to fix a few of the items you ran into, so things work even better now thanks to you Smile
Reply

#4
Updated. Thank you.

The link is: https://www.youtube.com/watch?v=lmAPsJDthFA
Reply

#5
Hmm - the video shows up fine in post editing mode, and I don't see anything that would prevent it from playing.
Reply

#6
Well, means that Firefox is blocking. Please, see the console.

https://developer.mozilla.org/en-US/docs...ed_content

On Chrome just show the tag [Video: https://www.youtube.com/watch?v=lmAPsJDthFA]
Reply

#7
Doesn't show in iOS safari...
Reply

#8
(11-10-2017, 04:56 PM)natanfelles Wrote: Well, means that Firefox is blocking. Please, see the console.

https://developer.mozilla.org/en-US/docs...ed_content

On Chrome just show the tag [Video: https://www.youtube.com/watch?v=lmAPsJDthFA]

Well, don't try to embed http:// links on an https:// site.

I don't even know how you did that. YouTube has HSTS, so you can't possibly copy a non-TLS link from them, and the forum tools ask just for that link ... You click on the insert video icon, select YouTube, paste the link and this is what's generated:

Code:
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lmAPsJDthFA[/video]
Reply

#9
Test
[Video: https://www.youtube.com/watch?v=lmAPsJDthFA]

@narf The plugin from the board is defect.

edit: it change https to http
Reply

#10
(11-11-2017, 04:15 AM)Paradinight Wrote: Test
[Video: https://www.youtube.com/watch?v=lmAPsJDthFA]

@narf The plugin from the board is defect.

edit: it change https to http

If I try to edit your post, it still shows the https:// prefix ...

There's no plugin, it's a built-in feature, but it might be broken indeed.
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.