• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Just installed CI4 RC1 but getting blank pages

#1
Hi,

I have just installed RC1 to play with it, however I am just getting blank pages for the default home controller and any other controllers I create. It doesnt seem to be loading to views?

The logs dont show anything except that the controller has been loaded.

Any ideas?
Reply

#2
Did you set your base_url in .app/Config/App.php ?
What did you Try? What did you Get? What did you Expect?

Joined CodeIgniter Community 2009.  ( Skype: insitfx )
Reply

#3
yep the base_url is set
Reply

#4
@mymisty WHich installation method did you use?
Reply

#5
manual
Reply

#6
Are you running it with Apache? or "php spark serve"?
Which URL are you using in your browser?
Reply

#7
apache. domain.com outputs blank page, domain.com/controller/method outputs blank page.

figured its something to do with output_compression is php, if set to On, i get headers already sent errors and blank pages. if set to Off, all works fine. 

OR

if i remove 

Code:
while (\ob_get_level() > 0)
    {
        \ob_end_flush();
    }

    \ob_start(function ($buffer) {
        return $buffer;
    });

 from /app/Config/Events.php and keep output_compression on, it works.


I have submitted a bug here: https://github.com/codeigniter4/CodeIgni...ssues/2182
Reply

#8
I would leave output compression off until the issue you raised is resolved Smile
Reply

#9
I just installed and it works fine here.
What did you Try? What did you Get? What did you Expect?

Joined CodeIgniter Community 2009.  ( Skype: insitfx )
Reply

#10
With php compression set to on?
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.