• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CodeExtinguisher 2.0 Release Candidate 14.2

[eluser]edwardmolasses[/eluser]
[quote author="jTaby" date="1224660664"]at that point i would suggest you create a new method and overload the edit method, adding your own redirect. Take a look at the bundled example controller.[/quote]

thanks, i'll give that a try!

[eluser]Darmen Amanbayev[/eluser]
hi, jTaby!
I can't log in to Preview. Using 'preview' as login and as password...

[eluser]Majd Taby[/eluser]
please try again. I had forgotten to remove the userregistration controller from the public preview...I'm surprised it survived so long. But in any case, it's all fixed now Smile

[eluser]Darmen Amanbayev[/eluser]
thank you very much!

[eluser]Darmen Amanbayev[/eluser]
jTaby, hi again
please could you tell me how to define custom field caption in yaml?

here's my snippet (sorry for russian):
Code:
db_table: tbl_area
page_header: Районы
list_text:    Районы    
    
form_setup:
    id:
        class: TextBox
        
    area_name_ru:
        class: TextBox
        label: Название (рус)
        
    area_name_en:
        class: TextArea
        label: Название (англ)
        
    area_name_kz:
        class: TextBox
        label: Название (каз)    
        
order_by: id
order_type: DESC

[eluser]Darmen Amanbayev[/eluser]
Hi all! I have one more question.

I have an articles table (id, title, content) and i want to show in Overview only id and content,
But in edit and add mode I want to see all the fields. How can I do that?

Thank you.

[eluser]unsub[/eluser]
Hello, Darmen,

*** this is an edit ***

sorry for my earlier reply, I misread your post.

OK, all you have to do is set the 'display_fields' array in the controller to just what you want to show in the overview. so
Code:
$display_fields=>array('id','whatever', 'etc'), ...

if you use one of the default controllers, like 'example', it will be down near the bottom.

Then, just put all the fields you want into the form layout, either in the controller (a good example of a controller based CRUD is the 'user_registration.php' in /controllers ) or in the YAML file (a good example of the controller AND YAML setup is of course 'example.php' and 'example_form.yml', in /controllers and /definitions respectively).

sorry for the wrong advice earlier, I hope you didn't read that :lol:

[eluser]dbelanger[/eluser]
Hi guys,

Has anyone run codex on godaddy? I'm having some major URI problems where my links are looking like this with double question marks:

Code:
http://www.site.com/backend.php??c=crud&m=manage&t=privacy&a=edit&id=1

If tried removing the extra question mark but then the URI becomes:

Code:
http://www.site.com/backend.php?/c=crud&m=manage&t=privacy&a=edit&id=1

and won't work either.

In my config file I have:

Code:
$config['index_page'] = "backend.php?";
$config['uri_protocol']    = "QUERY_STRING";

Any idea on how to fix this for the codex backend and have only one question mark after the page name?

Thank you!

[eluser]unsub[/eluser]
[quote author="dbelanger" date="1226189163"]

In my config file I have:

Code:
$config['index_page'] = "backend.php?";
$config['uri_protocol']    = "QUERY_STRING";

Any idea on how to fix this for the codex backend and have only one question mark after the page name?

Thank you![/quote]

Hi

Well, I'm still a bit of a novice in a lot of ways, but I think that your problem may be that you have left the question mark on the end of "backend.php" in your config. Take that off and try again. You shouldn't need that there; did you copy and paste from the browser address bar?

[eluser]dbelanger[/eluser]
[quote author="unsub" date="1226316288"][quote author="dbelanger" date="1226189163"]

In my config file I have:

Code:
$config['index_page'] = "backend.php?";
$config['uri_protocol']    = "QUERY_STRING";

Any idea on how to fix this for the codex backend and have only one question mark after the page name?

Thank you![/quote]

Hi

Well, I'm still a bit of a novice in a lot of ways, but I think that your problem may be that you have left the question mark on the end of "backend.php" in your config. Take that off and try again. You shouldn't need that there; did you copy and paste from the browser address bar?[/quote]

Hi unsub, thanks for your reply. Normally you're right, you wouldn't want the question mark at the end of the index page. However with CI sites and godaddy it's necessary as explained here:

http://codeigniter.com/wiki/Godaddy_Installaton_Tips/

Without the question mark there's an loop in the redirect. With the question mark I can login but the links (edit, add, navigation, etc) are messed up because they have a '?' in the query string and matched with the index page it results in a double ??

I'm looking at either fixing the index page problem or having to rewrite the URL's in the codex app. I'm fine either way but unsure of what to in the case of the latter.

David


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.