CodeIgniter Forums

Full Version: [split] Routing not working?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
in 3.0.3 routing is not working, how to fix?
Are you sure your mod_rewrite is working and is your .htaccess file set correctly?
(11-10-2015, 11:47 PM)Kelvin-S Wrote: [ -> ]Are you sure your mod_rewrite is working and is your .htaccess file set correctly?

yeah, i am sure, it works perfect in 3.0.1, but fails in 3.0.2 and 3.0.3, but i dont know why
What happens? Is your site down? Are you receiving an error? Are all routes broken?

We need a little more detail to help you
(11-12-2015, 02:14 PM)albertleao Wrote: [ -> ]What happens? Is your site down? Are you receiving an error? Are all routes broken?

We need a little more detail to help you

yeah, i receive 404 error and all routes are broken, if i try to access the page directly (/class/method/) there is no problem, but if i try try to use routed url i got 404 error
Please provide some details ...

Right now, your question is as clear as "My car doesn't start; how to fix it?"
(11-13-2015, 04:55 AM)Narf Wrote: [ -> ]Please provide some details ...

Right now, your question is as clear as "My car doesn't start; how to fix it?"
you know, i asked this question directly from developers, at the release post, but they didnt answered me, instead moved my question here, that's why my question is so narrow, anyway you can read the comments below the answer for more details