CodeIgniter Forums

Full Version: [Solved] Codeigniter & google chrome CSRF works fine in firefox
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi,

I have everything working so far with CSRF and fire fox.

How ever when I submit my form on google chrome my form validation error messages do not show up.

But the show up in fire fox? Any suggestions

Unless it's because CSRF is protecting form so I can only use one browser at a time?

I have attached the view

PHP Code:
$config['cookie_prefix']    'ci_';
$config['cookie_domain']    '.localhost';
$config['cookie_path']        '/';
$config['cookie_secure']    FALSE;
$config['cookie_httponly'    TRUE;

$config['csrf_protection'] = TRUE;
$config['csrf_token_name'] = 'my_post_key';
$config['csrf_cookie_name'] = 'cookie_name';
$config['csrf_expire'] = 7200;
$config['csrf_regenerate'] = TRUE;
$config['csrf_exclude_uris'] = array(); 


PHP Code:
<?php

class Newthread extends CI_Controller {

    public function 
__construct() {
        
parent::__construct();
        
$this->load->library('form_validation');
        
$this->load->model('newthread_model');
        
$this->load->helper('smiley');
    }

    public function 
index() {
        
$data['title'] = 'Newthread in ' $this->newthread_model->get_forum_title($this->uri->segment(2));

        if (
$this->input->post('preview_submit')) {
            
$data['preview'] = parse_smileys($this->input->post('message'), base_url('assets/images/smileys/'));
        } else {
            
$data['preview'] = '';
        }

 
       $data['smiley_table'] = get_clickable_smileys(base_url('assets/images/smileys/'), 'message');
        
        
$this->form_validation->set_rules('subject''subject''required');

        if (
$this->form_validation->run() == false) {

            
$this->load->view('header'$data);
            
$this->load->view('newthread'$data);
            
$this->load->view('footer');

        } else {

            if (
$this->input->post('preview_submit')) {}

            if(
$this->input->post('newthread_submit')) {

                
redirect("forum/" $this->uri->segment(2));

            }

        }
    }

Solution for me now both browsers work fine now.

I have had to create a vHost instead of just using normal localhost.

And then on


PHP Code:
$config['cookie_prefix']    'ci_';
$config['cookie_domain']    '.dev_project.com';
$config['cookie_path']        '/';
$config['cookie_secure']    FALSE;
$config['cookie_httponly'    TRUE



It's fun learning what works and does not. Not sure why vhost better?