CodeIgniter Forums

Full Version: Some help..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

El Forum

[eluser]oriceon[/eluser]
Yes it is the base... all works if i access http://localhost/site/main/lists.html it is loaded.. but if i access /site/lists.html .. return 404

El Forum

[eluser]oriceon[/eluser]
my index.php is removed from .htaccess ...

El Forum

[eluser]adamp1[/eluser]
Where you from btw xwero, we always seem to be on the forum at the same time, when no-one else is Smile

El Forum

[eluser]xwero[/eluser]
On the other side of the canal Smile

El Forum

[eluser]xwero[/eluser]
Code:
$route['([a-z]+)'] = 'main/$1';
if that doesn't work i eat my hat Smile

El Forum

[eluser]adamp1[/eluser]
What??? Other side of the canal??


Back on topic:
If that doesn't work then I don't know what's going on.

El Forum

[eluser]oriceon[/eluser]
yes that works Smile So don`t eat your hat Tongue Than for helping! :X Tongue

I don`t know why your top post wasn`t working.. :|

El Forum

[eluser]adamp1[/eluser]
So it all works now?

It routes when an $id isn't given and when one is given to main/lists???

El Forum

[eluser]xwero[/eluser]
Channel, the Nord sea Channel. In Belgium. I really should wake up.

El Forum

[eluser]oriceon[/eluser]
Code:
class Blog extends Controller {
    
    function __construct()
    {
        parent::Controller();
    }
    
    function index()
    {
        echo 'xxxxxx';
    }
}


Now, i created another controler than main.php, it is caled blog.php and i have that code.Why when i access http://localhost/site/blog.html doesn`t load it? :| It is problem from that route .. ?

Thanks
Pages: 1 2 3 4