CodeIgniter Forums

Full Version: Forum Errors
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Hi Jim,

The last couple of days I have been getting this error when posting a new topic.

MyBB SQL Error
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1054 - Unknown column 's.subscriptionkey' in 'field list'

Query:
SELECT u.username, u.email, u.uid, u.language, u.loginkey, u.salt, u.regdate, s.subscriptionkey, 
s.notification FROM mybb_threadsubscriptions s LEFT JOIN mybb_users u ON (u.uid=s.uid) WHERE 
(s.notification='1' OR s.notification='2') AND s.tid='74052' AND s.uid != '75' AND 
u.lastactive>'1563169990'

Please contact the MyBB Group for technical support.

This has happened more then once that's why I' am bring it to your attention.
(07-15-2019, 03:34 AM)InsiteFX Wrote: [ -> ]Hi Jim,

The last couple of days I have been getting this error when posting a new topic.

MyBB SQL Error
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1054 - Unknown column 's.subscriptionkey' in 'field list'

Query:
SELECT u.username, u.email, u.uid, u.language, u.loginkey, u.salt, u.regdate, s.subscriptionkey, 
s.notification FROM mybb_threadsubscriptions s LEFT JOIN mybb_users u ON (u.uid=s.uid) WHERE 
(s.notification='1' OR s.notification='2') AND s.tid='74052' AND s.uid != '75' AND 
u.lastactive>'1563169990'

Please contact the MyBB Group for technical support.

This has happened more then once that's why I' am bring it to your attention.

I support this subject, I have too this happened.  Confused
maybe it was from the server update
https://forum.codeigniter.com/showthread.php?tid=74034

Service Interruptions July 11-14, 2019

Edit--> But there is a bug on submit reply, when i press it doesnt show anyhing but the reply is ok and i have to refresh the page to see it!
Something may have bene messed up with the server transfer Sad
I am not convinced that the mail configuration is proper either.
I will dig into this & resolve it, thanks!
Problem not quite fixed Sad
I am experiencing the same as mboufos, where the submit does not appear to return, but no longer getting a mysql error Undecided
Further investigaiton needed, but that will have to wait for a few hours.
Grrrrr & sorry!
Jim,

Just did a new post here tonight 07-15-2019 at 7:05 pm EST and got the SQL Error again
on submitting the reply to topic.

Jim this just hung on posting it here is the Developer Tools read out if it will help.

Failed to load resource: the server responded with a status of 503 ()
showthread.php?tid=74053:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0
at JSON.parse (<anonymous>)
at Function.m.parseJSON (jquery.js?ver=1800:5)
at Object.quickReplyDone (thread.js?ver=1800:343)
at Object.complete (thread.js?ver=1800:329)
at j (jquery.js?ver=1800:2)
at Object.fireWith (jquery.js?ver=1800:2)
at x (jquery.js?ver=1800:5)
at XMLHttpRequest.b (jquery.js?ver=1800:5)
Yuckers! I have messed something up!!
Still trying to sort this out Undecided
Also so Jim it was saying that a lot of the jQuery was depreciated.

Also Jim I just noticed that the main page of the forum is not updating
who has just posted, it stays the same.
thanks @InsiteFX

The server transition wasn't as smooth as I hoped for. Issues:
- database didn't transfer fully ... might have fixed that
- forum URL format changed
- outgoing email not properly configured
- some deprecated jquery
- forum portal page not updating properly

Chipping away at these Undecided
Pages: 1 2