CodeIgniter Forums

Full Version: Can not login admin site
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I have a problem with the site using source codeigniter, it's running good on hosting, now I transfer and setup in localhost, but I can not login or registrater account, in localhost I'm using linux mint 19.2 and xampp 7.3.10 
Please your help,
thanks
Check the version of php on your hosting site.

Also check to see if it is case sensitive.
@stupidpro,

You might need to also verify that the configuration files are set up correctly.
(10-23-2019, 05:52 PM)InsiteFX Wrote: [ -> ]Check the version of php on your hosting site.

Also check to see if it is case sensitive.
yes, version on hosting php 5.6, and I also using php 5.6 in my localhost
(10-23-2019, 08:15 PM)php_rocs Wrote: [ -> ]@stupidpro,

You might need to also verify that the configuration files are set up correctly.
I see session not working, perhaps.
I set session index file
session_start();

if (isset($_REQUEST["PHPSESSID"]))
{
    session_id($_REQUEST["PHPSESSID"]);
    setcookie("PHPSESSID", $_REQUEST["PHPSESSID"], 0, "/");
}
@stupidpro,

Did starting the PHP session fix your issue? Please let us know.
(10-25-2019, 08:14 PM)php_rocs Wrote: [ -> ]@stupidpro,

Did starting the PHP session fix your issue?  Please let us know.
H[url=https://forum.codeigniter.com/user-9440.html][/url]i @php_rocs,
I set file php.ini:
session.name=PHPSESSID
session.auto_start=1
session.cookie_lifetime=86400
session.gc_maxlifetime=86400
session.save_path="/opt/lampp/htdocs/tmp"
and:
sudo chmod 777 -R /opt/lampp/htdocs
sudo chown -R www-data /opt/lampp/htdocs


after reset appache and run, I received: Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /opt/lampp/htdocs/index.php on line 2
@stupidpro,

What other errors are you seeing?
(10-26-2019, 07:31 PM)php_rocs Wrote: [ -> ]@stupidpro,

What other errors are you seeing?
Hi @php_rocs,
not any errors display

I checked session with:
<?php
if (isset($_COOKIE["PHPSESSID"])) {
    echo "active";
} else {
    echo "don't see one";
}
?>
it run OK, but

I think session not working at my site, I go to phpmyadmin set new user
step 1: not active new user, go back page login and have received message " the acount block"
step 2: go phpmyadmin active account, then login again and have message "the password wrong"
(10-27-2019, 03:43 AM)newbigter Wrote: [ -> ]
(10-26-2019, 07:31 PM)php_rocs Wrote: [ -> ]@stupidpro,

What other errors are you seeing?
Hi @php_rocs,
not any errors display

I checked session with:
<?php
if (isset($_COOKIE["PHPSESSID"])) {
    echo "active";
} else {
    echo "don't see one";
}
?>
it run OK, but

I think session not working at my site, I go to phpmyadmin set new user
step 1: not active new user, go back page login and have received message " the acount block"
step 2: go phpmyadmin active account, then login again and have message "the password wrong"

@stupidpro,

Have you verified that your database connection works properly? Are you point to the same database or a different database?