CodeIgniter Forums

Full Version: Default Controller not executing
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

El Forum

[eluser]ksorbo[/eluser]
I am moving a CI app written by someone else. I have set all the config files (config.php, database.php), set the paths correctly in the index.php. I wrote a test script to manually check that it can connect to the databases correctly.

From application/config/routes.php
Code:
$route['default_controller'] = "user";
$route['404_override'] = '';

When I run the app, I get a blank screen. I have determined the default route, in this case user. I have run the app calling /user/index. NOTHING shows on the screen. I modified the index method of the user controller by placing an echo statement there, but it never gets there.

from application/controllers/user.php
Code:
function index() {
        echo 'user index';
     redirect('dashboard/c');
    }

(Never gets to the above echo statement)

So I believe that the system never runs the default controller.

I have turned on highest level of logging and noted:
Code:
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Config Class Initialized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Hooks Class Initialized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Utf8 Class Initialized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> UTF-8 Support Enabled
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> URI Class Initialized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Router Class Initialized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Output Class Initialized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Security Class Initialized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Input Class Initialized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> XSS Filtering completed
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Global POST and COOKIE data sanitized
DEBUG - 2012-01-12 15:06:59 --> Language Class Initialized

So some portion of the system is loading.

How do I determine what is going on? What else should I look for?