CodeIgniter Forums
[urgent] site does not work on IE6 - Printable Version

+- CodeIgniter Forums (https://forum.codeigniter.com)
+-- Forum: Archived Discussions (https://forum.codeigniter.com/forum-20.html)
+--- Forum: Archived Development & Programming (https://forum.codeigniter.com/forum-23.html)
+--- Thread: [urgent] site does not work on IE6 (/thread-10992.html)



[urgent] site does not work on IE6 - El Forum - 08-21-2008

[eluser]hbr[/eluser]
Hi ,

I have developed a website for one of my clients and I used CI 1.6.3.
This site works perfectly on FF3 & IE7 & Opera but when it loading it on IE6, it displays the page title then a blank page.
If I try to refresh it, sometimes I get a blank page and sometimes I get an IE error that says "Unable to open http://www.nxt.com.tn", looks like an error 500

When the problem first occured it was on the client's PCs, I thought it was a firewall related issue, but I got exactly the same error on my PC at work, with IE6 only.

Can someone help me find the origin of this please?
Here is the URL of the website: http://www.nxt.com.tn

Thanks in advance


[urgent] site does not work on IE6 - El Forum - 08-21-2008

[eluser]hbr[/eluser]
ok sorry but this wasn't a bug in CI. I'm really sorry.

This is a IE6 bug related to the <base> tag which I use in all my scripts.

Here are some similar posts I found around in other forums :
http://tinymce.moxiecode.com/punbb/viewtopic.php?id=8646
http://tinymce.moxiecode.com/punbb/viewtopic.php?pid=36516

The IE6 bug doesn't happen if you use the <base></base> writing but shows an error if you use <base /> in its xhtml version.


[urgent] site does not work on IE6 - El Forum - 08-21-2008

[eluser]Derek Allard[/eluser]
No prob hbr. I've moved the thread for you anyhow, and thanks for reporting back to us.