CodeIgniter Forums
Build a blog in 20 mins. - Printable Version

+- CodeIgniter Forums (https://forum.codeigniter.com)
+-- Forum: Archived Discussions (https://forum.codeigniter.com/forum-20.html)
+--- Forum: Archived General Discussion (https://forum.codeigniter.com/forum-21.html)
+--- Thread: Build a blog in 20 mins. (/thread-1846.html)



Build a blog in 20 mins. - El Forum - 06-30-2007

[eluser]gafro[/eluser]
Hey every1.

Im trying to view the "how to build a blog in 20 mins" but everytime it tries to view the quicktime video in the browser, my browser keeps crashing. Does any1 know where I can view this video other than the CI site? or download it to view it?

Or

The solution to my problem?

Cheers
Gafro


Build a blog in 20 mins. - El Forum - 06-30-2007

[eluser]emuexplosion[/eluser]
The first couple of times I viewed it.. worked just fine. Then it started crashing. I'm almost positive it is because of the codec they used to encode it. At least that is what event manager's logs in WinXP is leading me to believe.

I've tried to reinstall just about everything. Nothing fixes it, probably short of a reinstall of XP. Luckily I have a powerbook sitting next to me so I can view it just fine.


Build a blog in 20 mins. - El Forum - 06-30-2007

[eluser]Phil Sturgeon[/eluser]
Its because its all a lie, it really takes 5 months to build a blog so they just made the video to pretend and uploaded a corrupt file :p

CONSPIRACY!! :o


Build a blog in 20 mins. - El Forum - 06-30-2007

[eluser]Derek Jones[/eluser]
Try updating your Quicktime installation. It's standard h.264 encoding.