CodeIgniter Forums
BUG: CI 2.0 - 2.0.1 - APC - Printable Version

+- CodeIgniter Forums (https://forum.codeigniter.com)
+-- Forum: Archived Discussions (https://forum.codeigniter.com/forum-20.html)
+--- Forum: Archived Development & Programming (https://forum.codeigniter.com/forum-23.html)
+--- Thread: BUG: CI 2.0 - 2.0.1 - APC (/thread-40318.html)



BUG: CI 2.0 - 2.0.1 - APC - El Forum - 04-05-2011

[eluser]Molchy[/eluser]
I contacted my hosting provider and they say APC is not enabled or installed.

I dont use APC on my site so why do i get some message regarding something i dont use or didnt enable ? Where can i disable it ?

I am getting this message in my Error Log file - lots of line of same message:
[05-Apr-2011 14:47:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/apc.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/apc.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

Please help tnx


BUG: CI 2.0 - 2.0.1 - APC - El Forum - 04-05-2011

[eluser]WanWizard[/eluser]
Call your hoster an idiot.

It might not be installed, but it's definately configured to load in either php.ini or in a /etc/php.d config file.


BUG: CI 2.0 - 2.0.1 - APC - El Forum - 04-05-2011

[eluser]Molchy[/eluser]
[quote author="WanWizard" date="1302039411"]Call your hoster an idiot.

It might not be installed, but it's definately configured to load in either php.ini or in a /etc/php.d config file.[/quote]

Tnx for response Wink and help, contacted again hoster but didnt say they are idiot as they helped me alot sucesfully. I allways say no hosting 100 % knows everything Wink


BUG: CI 2.0 - 2.0.1 - APC - El Forum - 04-05-2011

[eluser]WanWizard[/eluser]
Fact remains that your hoster is running an untested setup to host clients.

Wonder what else has not be tested (or properly configured, or hardened, or ...). If that's a shared hoster, I'd run like the wind (already tried to access another clients session files?) ...


BUG: CI 2.0 - 2.0.1 - APC - El Forum - 04-06-2011

[eluser]Molchy[/eluser]
[quote author="WanWizard" date="1302054855"]Fact remains that your hoster is running an untested setup to host clients.

Wonder what else has not be tested (or properly configured, or hardened, or ...). If that's a shared hoster, I'd run like the wind (already tried to access another clients session files?) ...[/quote]

They fixed problem.

I don't know if shared but i am using Reseller Hosting plan with which i can create accounts when need to ...

I have hosting with: http://www.greengeeks.com/

I was burned on last hosting and then choose this one because:
- Good name via forums i checked
- Good and fast 24/7 support
- What do i get for my money


I myself dont have so much experiance with hosting to know which one is really good ... "Only know how to use it and work on it Wink"