Welcome Guest, Not a member yet? Register   Sign In
Search Results
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

Alright John I'll check and test again and work from this last point, thanks for the help.
37,151 Views
29 Replies
11-04-2019, 08:26 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

Hello John everything is in the .zip I uploaded and mentioned in my first post since I posted in this thread: I provide once again with the .zip https://we.tl/t-me9F2Obn7g (WeTransfer) if you have an...
37,151 Views
29 Replies
10-29-2019, 01:46 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

John_Betong Wrote: (10-28-2019, 01:42 AM) -- The $system needs to point to the Codeigniter system directory. Where is CodeIgniter installed and what version have you installed? -- As far as I kn...
37,151 Views
29 Replies
10-28-2019, 02:09 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

John_Betong Wrote: (10-27-2019, 06:00 AM) -- It looks like the index.php $system path is incorrect. Correct this error and if it does not work, check the error logs. -- Good morning. In my opt/l...
37,151 Views
29 Replies
10-28-2019, 01:27 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

The old projects that are working are not using CI, it's just html, css, bootstrap and jQuery. My config base url is already like you posted.
37,151 Views
29 Replies
10-27-2019, 04:03 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

Ok I found my $system_path inside my index.php and editing it to the options you gave prompts me an error in browser: Code: -- Notice:  Undefined variable: system_path in /opt/lampp/htdocs/20190916B...
37,151 Views
29 Replies
10-25-2019, 03:48 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

John_Betong Wrote: (10-25-2019, 02:18 AM) -- >>> But my routes only contain one line, I was referring to that I have already tried setting it up to 'welcome' and nothing, right now tried setting 'wel...
37,151 Views
29 Replies
10-25-2019, 03:07 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

John_Betong Wrote: (10-24-2019, 08:27 AM) -- I tried the .htaccess file on CI_3.1.10 and it worked OK. I notices that the Routes file has the following and no doubt accounts for why the Splash page ...
37,151 Views
29 Replies
10-24-2019, 09:49 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

I have tried your solution with no success. this is de code of my currently .htaccess Code: -- #RewriteEngine On #RewriteCond $1 !^(index.php|styles|scripts|images|jQueryUI|fonts|uploads|media|robo...
37,151 Views
29 Replies
10-24-2019, 02:02 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

John_Betong Wrote: (10-23-2019, 08:32 AM) -- Try changing the following line in the .htaccess file: # RewriteBase /20190916Bibliotecas/ Does the Welcome_message page show OK? -- I just added th...
37,151 Views
29 Replies
10-23-2019, 09:20 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

John_Betong Wrote: (10-22-2019, 09:44 PM) -- esle Wrote: (10-22-2019, 03:44 PM) -- Hello CI community! I'm having similars problems to OP, where my project does work in my windows partition but n...
37,151 Views
29 Replies
10-23-2019, 07:44 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

I'm having Error 404 page not found to a project that is working on my windows partition but not on my linux one, as I said everything is the same, just copy and paste of the folder project I attached...
37,151 Views
29 Replies
10-23-2019, 12:31 AM
esle
    Thread: CI in a Linux environment setup
Post: RE: CI in a Linux environment setup

Hello CI community! I'm having similars problems to OP, where my project does work in my windows partition but not on my manjaro partition, permissions are set, I have tried different solutions, co...
37,151 Views
29 Replies
10-22-2019, 03:44 PM
esle

Theme © iAndrew 2016 - Forum software by © MyBB