• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quick question (no really it is)

#10
[eluser]tim1965[/eluser]
Guys

Apologies for wasting your time. This morning i fired everything up and lo it all started wroking correctly. Have tested and it looks ok. I can only assume that something was being cached somewhere and it needed the server to shut down to refresh. However the changes i was making yesterday were being applied so as to what was being cached i am clueless. Bizarre, slightly worrying as i dont know what caused it, but all seems to be working fine now. Any of you guys bump into something similar ?
Anyway thanks for all your help and Kurucc when you dream about coding its called a Nightmare. Its where the scary monsters live and you dont want to go there !!!
Thanks again for your time.


Messages In This Thread
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 08:53 AM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 09:06 AM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 09:31 AM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 09:50 AM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 09:51 AM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 10:10 AM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 10:47 AM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 11:08 AM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-07-2009, 12:44 PM
Quick question (no really it is) - by El Forum - 09-08-2009, 12:55 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.