• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED]

#4
[eluser]cahva[/eluser]
[quote author="CoderReborn" date="1285735349"]I chose "MY_" because it is the standard prefix when extending helpers.
[/quote]
Yes, but CI doesnt have model helper at all so you can just name it model_helper.php and load it with:
Code:
$this->load->helper('model');

It just came to my mind.. Did you try to load the helper with MY_ in that load?:
Code:
$this->load->helper('MY_model');

If the answer is yes then that's the problem. Don't add MY_ when loading helpers, libs etc. as CI will try to load using subclass_prefix + name.

I dont use Mac but if it has case-insensitive filesystem, then the load would work with my_model_helper also, just like with win-filesys(NTFS).


Messages In This Thread
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 04:57 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 05:21 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 05:42 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 06:04 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 06:48 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 12:48 AM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 01:54 AM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 02:16 AM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 01:35 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 02:59 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 07-09-2011, 12:16 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.