• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED]

#8
[eluser]cahva[/eluser]
I just presumed that he fixed the problem that I said in my earlier post about the MY_model so thats why I didnt pay attention to that model helper in later post. Main point of my latter post was that he included MY_ and _helper when autoloading helpers, which is wrong.


Messages In This Thread
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 04:57 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 05:21 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 05:42 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 06:04 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-28-2010, 06:48 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 12:48 AM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 01:54 AM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 02:16 AM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 01:35 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 09-29-2010, 02:59 PM
Ready to go live, but helpers won't load! [SOLVED] - by El Forum - 07-09-2011, 12:16 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.