Welcome Guest, Not a member yet? Register   Sign In
Form acting different in IE and Chrome
#13

[eluser]MRosenello[/eluser]
Okay, so I finally figured this out and it was not anything to do with codeigniter. Rather, it had to do with NTLM authentication and IE. When a user was first visiting the site I authenticated them with NTLM then stored their LAN ID and Domain in a session.

For some reason doing it this way messed with the headers that were being sent. I changed it so that the user is reauthenticated every time they go to a page that will post data back to the server. Once I did this it started working as expected.

This is also the reason why it worked in every browser except for IE. This is supposedly a known issue/feature with IE.

Again, thanks for all the help.

-Mike


Messages In This Thread
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 07:40 AM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 01:49 PM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 03:49 PM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 05:04 PM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 06:53 PM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 06:55 PM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 07:10 PM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 07:19 PM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-19-2012, 07:28 PM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-20-2012, 07:58 AM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-20-2012, 08:16 AM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-20-2012, 08:41 AM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-20-2012, 10:27 AM
Form acting different in IE and Chrome - by El Forum - 06-25-2012, 05:49 AM



Theme © iAndrew 2016 - Forum software by © MyBB