• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paging does not work on server

#5
(11-05-2020, 12:20 PM)InsiteFX Wrote: You may need to change your uri protocol in app/Config/app.php see below.

PHP Code:
/**
 * --------------------------------------------------------------------------
 * URI PROTOCOL
 * --------------------------------------------------------------------------
 *
 * This item determines which getServer global should be used to retrieve the
 * URI string.  The default setting of 'REQUEST_URI' works for most servers.
 * If your links do not seem to work, try one of the other delicious flavors:
 *
 * 'REQUEST_URI'    Uses $_SERVER['REQUEST_URI']
 * 'QUERY_STRING'   Uses $_SERVER['QUERY_STRING']
 * 'PATH_INFO'      Uses $_SERVER['PATH_INFO']
 *
 * WARNING: If you set this to 'PATH_INFO', URIs will always be URL-decoded!
 *
 * @var string
 */
public $uriProtocol 'REQUEST_URI'

I have modified by the different options that {REQUEST_URI, QUERY_STRING, PATH_INFO} offers and it still does not show me the pagination
Reply


Messages In This Thread
paging does not work on server - by alcadio - 11-03-2020, 04:08 PM
RE: paging does not work on server - by alcadio - 11-05-2020, 09:20 AM
RE: paging does not work on server - by InsiteFX - 11-05-2020, 12:20 PM
RE: paging does not work on server - by alcadio - 11-10-2020, 08:57 AM
RE: paging does not work on server - by alcadio - 11-10-2020, 10:51 AM
RE: paging does not work on server - by InsiteFX - 11-11-2020, 12:31 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.