Welcome Guest, Not a member yet? Register   Sign In
Cookie not being set
#1

[eluser]europe72[/eluser]
I am in the process of moving a site from a development environment to a production environment. On the production environment, when I start a session, no cookie is set and I can't seem to figure out why.

--> I am using the standard CI session handling.

Dev works, production does not. Session info is being written to the DB, just no cookie. Any ideas?

I did check phpinfo on the prod. box and sessions are enabled with the usual settings.

From config...

$config['sess_cookie_name'] = 'ci_session';
$config['sess_expiration'] = 1800; // :30
$config['sess_encrypt_cookie'] = TRUE;
$config['sess_use_database'] = TRUE;
$config['sess_table_name'] = 'ci_sessions';
$config['sess_match_ip'] = TRUE;
$config['sess_match_useragent'] = TRUE;

From phpinfo...
session

Session Support enabled
Registered save handlers files user

Directive Local Value Master Value
session.auto_start Off Off
session.bug_compat_42 On On
session.bug_compat_warn On On
session.cache_expire 180 180
session.cache_limiter nocache nocache
session.cookie_domain no value no value
session.cookie_lifetime 0 0
session.cookie_path / /
session.cookie_secure Off Off
session.entropy_file no value no value
session.entropy_length 0 0
session.gc_divisor 100 100
session.gc_maxlifetime 1440 1440
session.gc_probability 0 0
session.name PHPSESSID PHPSESSID
session.referer_check no value no value
session.save_handler files files
session.save_path /var/lib/php4 /var/lib/php4
session.serialize_handler php php
session.use_cookies On On
session.use_only_cookies Off Off
session.use_trans_sid Off Off


Messages In This Thread
Cookie not being set - by El Forum - 05-15-2008, 03:37 PM
Cookie not being set - by El Forum - 05-15-2008, 06:48 PM
Cookie not being set - by El Forum - 05-15-2008, 08:16 PM



Theme © iAndrew 2016 - Forum software by © MyBB