Codeigniter - Iranian Community |
سلام
من روی چندتا پروژه استفاده کردم و به نظرم تنها مشکلی که هست Auth هست اگر این مشکل را رفع کنند دیگه مشکل نداره
(04-13-2015, 10:08 PM)Hamed Wrote: سلامالبته من به خاطر نوع پروژم چون کدایگنایتر ملزم به استفاده از کتابخانه خودش نمی کنه، انتخابش کردم هر چند مثلا ion_auth خیلی کامل و خوب هست که اضافه و استفاده از اون هم راحته
ressan.ir
CI is nice
سلام
برای کارهای تحت وب خیلی خوبه ولی برای کارهای ایترنت خیلی پیچیده هست نیاز به یک چیز ساده در عین حال محکم هست. مثلا داخل کارای حیط اداری که کاربر ایمیل نداره یک شماره داره و کلمه عبور این کتابخانه ها خوب جواب نمی دهند بخصوص که بخواهی خصوصیش کنی مثل اینه که دوباره باید بنویسش. (04-13-2015, 10:43 PM)nasser.man Wrote:(04-13-2015, 10:08 PM)Hamed Wrote: سلامالبته من به خاطر نوع پروژم چون کدایگنایتر ملزم به استفاده از کتابخانه خودش نمی کنه، انتخابش کردم هر چند مثلا ion_auth خیلی کامل و خوب هست که اضافه و استفاده از اون هم راحته
(04-13-2015, 11:22 PM)Hamed Wrote: سلاممنم دقیقا به همین دلیل از کتابخانه های لگین استفاده نکردم چون مثلا برای ورود اعضا ایمیل نیاز نبود، روش ریست کردن رمز عبور فرق می کرد و حتی پای اس ام اس و موبایل در میان بود به همین خاطر دیدم به جای اینکه بیام با جوملا و ion_auth سرو کله بزنم خودم یه سادش رو درست کنم البته تنها مشکل می مونه امنیت که امیدوارم بتزم روش کار کنم که نگرانی از بابت امنیتش نداشته باشه
ressan.ir
CI is nice
من هیچوقت از کتابخانه ها استفاده نمیکنم چون که مربوط به مسائل خیلی عمومی تر هستش.یکی از دلایل اینکه کدایگنایتر هم این کتابخانه رو نداره همین هستش.دلیل دیگش هم این هستش که تقریبا هر شخصی در هر پروژه ای این موردو به نحوه خاص و منحصر بفردی انجام میده.جدا از این هم خیلی روی این کتابخانه های این سبک به دلیل نیاز امنیتی بالا وسواس بالایی دارم و کد باید توی دست خودم باشه حتما.البته از کتابخانه مونگو استفاده کردم و خوب بوده
سلام
میشه آدرس کتابخانه را بدهید؟ (04-15-2015, 02:52 AM)Mohammadhzp Wrote: من هیچوقت از کتابخانه ها استفاده نمیکنم چون که مربوط به مسائل خیلی عمومی تر هستش.یکی از دلایل اینکه کدایگنایتر هم این کتابخانه رو نداره همین هستش.دلیل دیگش هم این هستش که تقریبا هر شخصی در هر پروژه ای این موردو به نحوه خاص و منحصر بفردی انجام میده.جدا از این هم خیلی روی این کتابخانه های این سبک به دلیل نیاز امنیتی بالا وسواس بالایی دارم و کد باید توی دست خودم باشه حتما.البته از کتابخانه مونگو استفاده کردم و خوب بوده
(04-15-2015, 05:00 AM)Hamed Wrote: سلام اینم آدرس روی کدایگنایتر ۲ که بدون مشکل کار میکنه.روی کدایگنایتر ۳ هنوز توی پروداکشن استفاده نکردم ازش ولی با ی سری تغییرات جزئی کار میکنه.البته بگم که این کتابخونه دیگه به روز نمیشه.پس اگه پلاگین مونگو پی اچ پی تغییری پیدا کنه باید خودتون دست به کار بشین
یه سری آموزشی برای کدایگنایتر البته برای ورژن ۲
این دانلود به صورت تورنت هست و چون سیدرهاش کمه سرعت پایینه اگر تمایل داشتید دانلود کنید لینگ مگنت Tutsplus - Build a CMS in CodeIgniter (2013) [removed]
ressan.ir
CI is nice
(04-15-2015, 10:56 PM)nasser.man Wrote: یه سری آموزشی برای کدایگنایتر البته برای ورژن ۲بهتره پستتو ادیت کنی چون ۱۰۰ درصد این کرسش پولیه و قانونی نیست در مورد این راست چین هم ی پیشنهاد دادم بهشون فکر کنم حل بشه
سلام
به نظرم بیایید یک سری صفحه بسیازیم ساده و ماژول و کتابخانه ها را با راهنما قرار بدهیم نظر دوستان هست؟ |
Welcome Guest, Not a member yet? Register Sign In |