• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED]

#9
[eluser]iainco[/eluser]
Do you have an .htaccess file for mod_rewrite? Just noticed you have no index.php in your URL.

http://localhost/ci/index.php/manufacturer/edit/10

Controller is manufacturer with function edit and then passing 10 as the argument to that function, no?

The segment numbers in your case here are:

1. manufacturer
2. edit
3. 10

If it's not the index.php missing then I can only guess you've got a mistake with one of the settings in your main index.php for pointing to your system and application folders.

Sorry if I'm not much help!

Iain


Messages In This Thread
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 09:17 AM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 10:40 AM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 10:49 AM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 01:47 PM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 01:50 PM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 01:53 PM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 05:25 PM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 05:27 PM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 05:34 PM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 06:00 PM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-30-2008, 06:11 PM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-31-2008, 12:41 AM
Get URI segment returns nothing.... [RESOLVED] - by El Forum - 07-31-2008, 01:00 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.