pagination didn't work

#3
[eluser]khagendra[/eluser]
According to ur $config['base_url'],
Code:
$config['base_url'] = base_url().'furoms/';

The uri_segment should be 2, like
Code:
$config['base_url'] = base_url().'furoms/';
$config['uri_segment'] = 3;

once try this, it should work.


Messages In This Thread
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:08 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:25 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:36 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:43 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:54 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 10:09 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-06-2009, 02:37 AM
pagination didn't work - by El Forum - 11-06-2009, 06:27 AM
pagination didn't work - by El Forum - 11-06-2009, 07:05 AM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 07:54 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 08:50 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 08:53 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 09:18 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:11 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:29 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:33 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:39 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:42 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:44 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:46 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 11:03 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 11:06 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 11:11 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 11:28 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.