pagination didn't work

#23
[eluser]mah0001[/eluser]
Can't you see the problem now? change the code to:

Code:
//old code
$furomcontent['data'] = $this->furom->furomcontent($config['per_page'], $config['uri_segment']);

//change
$furomcontent['data'] = $this->furom->furomcontent($config['per_page'], $this->uri->segment(3));

$config['uri_segment'] is set to a fixed value of 3, you need to use the uri-segment function


Messages In This Thread
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:08 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:25 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:36 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:43 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 09:54 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-05-2009, 10:09 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-06-2009, 02:37 AM
pagination didn't work - by El Forum - 11-06-2009, 06:27 AM
pagination didn't work - by El Forum - 11-06-2009, 07:05 AM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 07:54 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 08:50 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 08:53 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 09:18 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:11 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:29 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:33 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:39 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:42 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:44 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 10:46 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 11:03 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 11:06 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 11:11 PM
pagination didn't work - by El Forum - 11-08-2009, 11:28 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.