Welcome Guest, Not a member yet? Register   Sign In
Models not being located
#6

[eluser]jedd[/eluser]
[quote author="moopa" date="1259878676"]
I'm sure you can probably see that my url was an example to provide a level of anonymity for my client... Rest assured that the url is correct and has the slash.
[/quote]

I am not interested in who your client is - xxxx it out for all I care - but how can I assume that when you post a URL without a required trailing slash, that you've only removed it for the sake of anonymity?

Filename still not shown. Still can't think of anything that will, as you say, answer the question of why helpers, libraries and controllers work, but models don't. Hence I'm extra keen to rule out a nomenclature issue.

Given that:
a) your naming doesn't align with that described in the user guide, and
b) you're going from a generally case-insensitive file system to a case-sensitive one

.. then perhaps you'd humour me slightly more and try making a few temporary changes.

Read through the [url="/user_guide/general/models.html"]Models[/url] page in the guide, and change one of your models to fit the restrictions described, such as:
Quote:From user guide:

Where Model_name is the name of your class. Class names must have the first letter capitalized with the rest of the name lowercase.
...
The file name will be a lower case version of your class name. For example, if your class is this:
...
$this->load->model('Model_name');
...
$this->Model_name->function();


Messages In This Thread
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 05:43 AM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 08:59 AM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 09:26 AM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 10:05 AM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 10:17 AM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 10:46 AM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 02:20 PM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 03:21 PM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 04:21 PM
Models not being located - by El Forum - 12-03-2009, 04:27 PM
Models not being located - by El Forum - 04-28-2014, 10:43 AM
Models not being located - by El Forum - 04-29-2014, 08:02 AM
Models not being located - by El Forum - 04-29-2014, 08:09 AM



Theme © iAndrew 2016 - Forum software by © MyBB