Welcome Guest, Not a member yet? Register   Sign In
New to CodeIgniter... got a simple question
#1

[eluser]AdobeDelight[/eluser]
Hello,

I saw the video tutorial about how to use this PHP Framework and I instantly fell in love with this script. I wanted to start using it straight away, so i downloaded it and placed it in my web server on Windows OS, running XAMPP Suite.

When i entered this in my browser:

http://localhost/myApp

I saw the welcome message. According to the tutorial, If i typed this into the browser:

http://localhost/myApp/welcome

I should see the same welcome page right? Well, on my web server, it is giving me 404 file/folder not found error.

Why isn't it working? Im new to CI, so i would much appreciate it if someone would help me get this working. Thanks.


Messages In This Thread
New to CodeIgniter... got a simple question - by El Forum - 10-10-2007, 05:38 PM
New to CodeIgniter... got a simple question - by El Forum - 10-10-2007, 05:44 PM
New to CodeIgniter... got a simple question - by El Forum - 10-10-2007, 06:02 PM
New to CodeIgniter... got a simple question - by El Forum - 10-10-2007, 06:09 PM
New to CodeIgniter... got a simple question - by El Forum - 10-10-2007, 06:36 PM
New to CodeIgniter... got a simple question - by El Forum - 10-10-2007, 06:58 PM
New to CodeIgniter... got a simple question - by El Forum - 10-10-2007, 07:13 PM
New to CodeIgniter... got a simple question - by El Forum - 10-11-2007, 09:35 PM



Theme © iAndrew 2016 - Forum software by © MyBB