• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to locate the model you have specified error

#9
[eluser]Aken[/eluser]
Yeah, your loading code is fine, but you need the __construct() function to call parent::__construct(), as Aziz said.


Messages In This Thread
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-23-2011, 11:11 PM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-23-2011, 11:47 PM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-23-2011, 11:49 PM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 12:02 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 12:05 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 12:09 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 12:33 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 01:17 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 02:40 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 03:04 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 03:15 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 03:58 AM
Unable to locate the model you have specified error - by El Forum - 07-24-2011, 10:30 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.