• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorial error...?? (RESOLVED)

#9
[eluser]Benair[/eluser]
I was trying to work through the Tutorial and ran into the same issue and ended up resolving it in my example. After a lot of head-banging and trial and error, I discovered this was an issue in my own setup.

I didn't know what the "Slug" represented so I typed in "Sample Slug 1:", etc...
I changed the text that I had put in the sample records in the Slug field and got it working. If you put more than one word in the slug it breaks on the spaces (because it uses the slug for the filename in the URL) also if you put a colon(Smile in the slug it breaks etc. so maybe this will help others to resolve it.

I've worked with Procedural PHP for a long time at my job having to fumble along and learn as I go, so admittedly I dont understand objects and frameworks and I'm trying to get up to speed... The codeigniter tutorial seems well laid out and informative and I know MVC gets lots of praise but I have to say that the general framework/MVC approach sure seems to be very (very) confusing to me. I hope the light comes on soon because I'm just guessing at how this all works?????


Messages In This Thread
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-23-2012, 05:03 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-23-2012, 07:41 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-24-2012, 09:56 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-24-2012, 05:26 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-24-2012, 10:14 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-25-2012, 02:02 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-25-2012, 02:03 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-30-2012, 08:04 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-31-2012, 01:20 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-09-2012, 04:57 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-09-2012, 10:50 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-12-2012, 02:44 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-12-2012, 07:08 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-12-2012, 08:41 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-16-2012, 01:07 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-16-2012, 03:25 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 03-04-2012, 09:42 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 07-18-2012, 09:13 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 08-22-2012, 03:18 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 08-22-2012, 03:24 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 10-16-2012, 01:28 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-03-2013, 02:25 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-04-2013, 11:35 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 08-26-2014, 08:20 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.