Welcome Guest, Not a member yet? Register   Sign In
Extending CI_MODEL but nothing....
#7

[eluser]TheFuzzy0ne[/eluser]
What version of PHP are you using? If it's really old, instead of:
Code:
function __construct()
{
    parent::__construct();
}

You may need to do this instead:
Code:
function Fieldvalidation()
{
    parent::Fieldvalidation();
}


Messages In This Thread
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-20-2013, 10:20 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-21-2013, 02:49 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-21-2013, 05:55 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-21-2013, 06:37 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-21-2013, 11:38 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-21-2013, 02:12 PM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-22-2013, 03:10 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-22-2013, 03:13 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-22-2013, 04:40 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-22-2013, 05:07 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-22-2013, 01:58 PM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-23-2013, 07:08 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-23-2013, 07:35 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-23-2013, 08:37 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-23-2013, 08:41 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-24-2013, 04:20 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-24-2013, 04:39 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-24-2013, 05:12 AM
Extending CI_MODEL but nothing.... - by El Forum - 05-24-2013, 06:07 AM



Theme © iAndrew 2016 - Forum software by © MyBB