1.6 Default Route

#1
[eluser]JWarren[/eluser]
Can some tell me what I'm missing?

I was moving an unfinished project from CI 1.54 to 1.6 and my default route quit working. After fighting with that for a few minutes, I downloaded and extracted a fresh copy of 1.6.

http://localhost/CodeIgniter_1.6.0/index.php/ == 404

http://localhost/CodeIgniter_1.6.0/index.php/welcome/ == Welcome to CodeIgniter

Obviously, since this is a fresh copy routes.php contains
Code:
$route['default_controller'] = "welcome";

So, what am I missing?

Thanks in advance.


Messages In This Thread
1.6 Default Route - by El Forum - 02-11-2008, 09:06 PM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-13-2008, 04:42 PM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-18-2008, 12:17 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-18-2008, 12:30 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-18-2008, 12:54 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-18-2008, 01:05 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-18-2008, 08:14 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-27-2008, 03:47 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-29-2008, 08:31 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-29-2008, 10:52 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 02-29-2008, 11:15 AM
1.6 Default Route - by El Forum - 03-26-2008, 04:08 PM
1.6 Default Route - by El Forum - 03-26-2008, 08:01 PM
1.6 Default Route - by El Forum - 03-26-2008, 08:12 PM
1.6 Default Route - by El Forum - 03-27-2008, 06:33 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.