Welcome Guest, Not a member yet? Register   Sign In
Installed wordpress and moved code to a subfolder
#1

Hey all,
I help run a website and due to getting a new designer, we decided to move to wordpress for the client facing site. That's fine. We still want 5 people to access our CodeIgniter site which I've put in the *.com/adminsOnly/ folder. 
In the .htaccess I put 
Code:
RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/adminsOnly/(.*)$ [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/adminsOnly/auth/(.*)$ [OR]
    RewriteRule ^.*$ - [L]
That's working fine. I edited the $config['base_url'] in the config.php to match too.  
the only file that does anything besides show me the server host's 404 file is *.org/adminsOnly/index.php
My routes.php has


Code:
$route['default_controller'] = 'pages';

$route['(:any)'] = 'pages/view/$1';

$route['404_override'] = '';


the furthest my echo and then exit functions get me is to Application/controllers/pages.php where the beginning of the file looks like this 
PHP Code:
<?php 
PHP Code:
echo "hello"
PHP Code:
exit(); 
PHP Code:
class Pages extends CI_Controller 
PHP Code:
public function view($page 'home'
PHP Code:

PHP Code:
if ( ! file_exists('application/views/pages/'.$page.'.php')) 
PHP Code:

PHP Code:
            echo "whoops"
PHP Code:
            exit(); 
PHP Code:
            // Whoops, we don't have a page for that! 
PHP Code:
            show_404(); 
PHP Code:

PHP Code:
    echo "worked";

            exit(); 
PHP Code:
$data['title'] = ucfirst($page); // Capitalize the first letter
...... 


I can hit the "hello" without a problem, but when I remove that I never get to the whoops. Never get to worked either. 

I am really not sure how to debug this further.. any help please?
Reply




Theme © iAndrew 2016 - Forum software by © MyBB