• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
getting 404s for my CI urls

#4
[eluser]philk[/eluser]
woops simultaneous posting. I'm on xp pro x64 and xampp just throws fits, a complete load of exceptions with the mysql admin, so I kind of have to use wamp or the old apache, php, mysql solution. Surely there must be something I can do here?

I've already been through the process of uninstalling my setup, installing wamp, installing the db, uninstalling everything, installing xampp, lots of falling around the place, uninstalling xampp, reinstalling wamp and the db, and tinkering for hours trying to get it going. This is turning out harder than I expected...

If I install the basic CI install under wamp it works fine - welcome etc.


Messages In This Thread
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 05:42 AM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 07:41 AM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 07:42 AM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 07:44 AM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 08:51 AM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 01:42 PM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 01:52 PM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 02:55 PM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 03:14 PM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 03:29 PM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 03:42 PM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 03:48 PM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 04:15 PM
getting 404s for my CI urls - by El Forum - 06-27-2008, 04:29 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.