404 Page Not Found

#11
[eluser]Unknown[/eluser]
I am having the same issue. Can please let me know how you resolved this issue?

#12
[eluser]iFadey[/eluser]
I am having a similar kind of problem. All my controllers work except for one controller "JsqAnalysts". When I try to access http://www.domain.com/jsqanalysts it gives 404 error. But everything else is working fine. This same link works fine on my local machine, it give problem when I uploaded it on the server Sad

#13
[eluser]jedd[/eluser]
[quote author="iFadey" date="1258626911"]
All my controllers work except for one controller "JsqAnalysts".
[/quote]


What happens if you follow the user guide (and have a controller named with upper-case first char, and everything else lower case)?

#14
[eluser]iFadey[/eluser]
Well I tried that way as well. I mean tried to rename my controller and even I gave it a name "abc". It didn't worked. But then I thought this is not a controller problem this controller works fine on my local machine. Then I changed following line from my config.php file:

Code:
$config['uri_protocol'] = "REQUEST_URI"; //before it was AUTO

After changing this line, it starts working. Now I want to ask why this happened? This is the first time AUTO didn't worked for me Sad

#15
[eluser]kikz4life[/eluser]
Maybe you can try it like this:
Code:
<?php
class About extends Controller {
    
      
    
    function index() {
      $data['title']="";
      $this->load->view('pridej_view', $data, true);
    
    }
   function photo() {
      $data['title']="Photo";
      $this->load->view('photo_view', $data);
}
}


?>

or

Code:
$this->load->vars($data);
$this->load->view('photo_view');

and change the uri_protocol to auto
Hope this help.

goodluck
-Dean


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.