• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No $_POST data

#31
[eluser]DiRN[/eluser]
So my problem ended up not being CodeIgniter but WAMP. I didn't realize that WAMP didn't enable mod_rewrite by default. Enabling that did the trick.

#32
[eluser]gigas10[/eluser]
<form action="<?php $_SERVER['SERVER_NAME'];?>/index.php/pdf/write" method="POST" enctype="text/plain">

=>

<form action="<?php base_url();?>/index.php/pdf/write" method="POST" enctype="text/plain">


;-)


$_SERVER['SERVER_NAME'] does not return the base url of the application...............

#33
[eluser]Unknown[/eluser]
Walked into the same problem, found out that $_SERVER['SERVER_NAME'] was www.mydomain.com. I'm overriding it to mydomain.com (without www.), and it works. Sigh, another 2 hours of my life wasted Sad

#34
[eluser]CroNiX[/eluser]
Why not just use the URL helpers (or form helper) to do this stuff for you instead of manually setting it? It's what they are there for.

#35
[eluser]Unknown[/eluser]
I had some problems with posting files, I didn't get any post variables.
I was using Codeigiters form:

form_open_multipart('admin/upload/...);


I fixed this problem with:

<form action="admin/upload/..." method="post" >


The codeigniters form displayed:
<form action="http://foo/admin/upload/..." method="post" accept-charset="utf-8" enctype="multipart/form-data">

and the problem it seems to be with enctype="multipart/form-data"




Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.