• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(off topic) I can't access my site from home but can from work

#1
[eluser]obiron2[/eluser]
Hi guys,

sorry for being off topic but my site is written with CI and you lot are always really helpful.

I can access my site from work but not from home.

Any attempt to access my site, or any other site on the same IP address or the server directly also times out

here is the tracert from home

Code:
Tracing route to www.frothpoker.co.uk [213.171.218.185]
over a maximum of 30 hops:

  1     3 ms     1 ms     1 ms  voyager.home [192.168.1.1]
  2    13 ms    13 ms    12 ms  lo99.bhm-0-dsl.as9105.net [212.74.111.242]
  3    14 ms    14 ms    13 ms  ge2-2-25.ho-bham0.as9105.net [212.74.106.194]
  4    15 ms    14 ms    14 ms  pos0-0.glo1.as9105.net [212.74.108.202]
  5    15 ms    16 ms    18 ms  pos2-0.glo0.as9105.net [212.74.108.166]
  6    16 ms    15 ms    15 ms  pos0-0.bri1.as9105.net [212.74.108.162]
  7    19 ms    19 ms    20 ms  ge0-0-0.he-lon0.as9105.net [212.74.109.14]
  8    20 ms    19 ms    20 ms  ge4-0-0.he-lon1.as9105.net [212.74.106.54]
  9    21 ms    19 ms    19 ms  ge-5-1-0.lon22.ip.tiscali.net [213.200.77.177]
10    19 ms    19 ms    20 ms  so-7-0-0.lon11.ip.tiscali.net [89.149.186.30]
11    20 ms    20 ms    20 ms  telewest-gw.ip.tiscali.net [213.200.78.38]
12     *        *        *     Request timed out.
13    27 ms    27 ms    29 ms  azt-tele1-pos.telewest.net [194.117.136.1]
14    27 ms    27 ms    26 ms  195.188.230.17
15    25 ms    27 ms    25 ms  195.188.230.50
16    26 ms    26 ms    26 ms  82.33.208.65
17    25 ms    27 ms    25 ms  213.171.217.2
18    26 ms    26 ms    27 ms  server213-171-218-185.livedns.org.uk [213.171.218.185]
If I connect via vpn to one of my clients from home I can connect using their DNS and gateway


Code:
Tracing route to www.frothpoker.co.uk [213.171.218.185]
over a maximum of 30 hops:

  1    45 ms    41 ms    40 ms  10.0.0.16
  2    43 ms    41 ms    41 ms  voyager.home [192.168.1.1]
  3    53 ms    58 ms    55 ms  gay-dsl1.wh.zen.net.uk [62.3.83.20]
  4    56 ms    61 ms    58 ms  bolzano-ae-0-232.wh.zen.net.uk [62.3.80.233]
  5    65 ms    59 ms    58 ms  193.189.130.26
  6   100 ms   102 ms    98 ms  194.117.136.217
  7   100 ms    99 ms   105 ms  194.117.136.181
  8   102 ms   122 ms    99 ms  195.188.230.5
  9    96 ms    98 ms    97 ms  195.188.230.50
10    95 ms    96 ms   102 ms  82.33.208.65
11   107 ms   105 ms   100 ms  213.171.217.2
12    99 ms    92 ms    93 ms  server213 [213.171.218.185]

Trace complete.
so I am sure the problem is with Tiscali (AGAIN!!) Can anyone exlpain what the problem is becuase I hold out very little hope from Tiscali's technical support.

#2
[eluser]Michael Wales[/eluser]
I think it is an issue with Tiscali and you'll have to correct it with them. Your packets are making it to the server and back but it's taking forever - your browser is probably giving up and saying 404 before you get a decent response from your server.

If running Firefox I am sure you can change the timeout in about:config.


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.