• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
404 status code problem

#1
[eluser]Unknown[/eluser]
Hello, Codeigniters!

Recently I've expected a problem with 404 status in CI 2.0.2. In 1.7 on same server all worked well.

The problem is following: when 404 status occurs (forced header, show_404(), show_error('message', 404) or simple no response controller) standard "404 Not Found" screen appears (instead of /application/errors/error_404.php)

When I set $route['404_override'] all works well, redirrect occurs (when there is no response controller).

I've tried to edit config.php different ways but with no success.

Can someone help me? Thanks in advance and sorry for my English...

P.S. There is Apache + Nginx as frontend on my server.

#2
[eluser]bubbafoley[/eluser]
404_override is a routing feature so it doesn't apply to show_404()

https://bitbucket.org/ellislab/codeignit...4_override

#3
[eluser]Unknown[/eluser]
The question is not about 404_override at all.

I still don't know what was the reason of this behavior, I've created a new clean copy of CI project, copied all my configs, controllers, models, views, etc. and all is OK now.

#4
[eluser]InsiteFX[/eluser]
The CI 2.0.+ also has a new index.php that might have been what was causing your problems.
Also the config.php has also been updated.

The way I do it is to create a whole new install of CI 2.0.1 and then edit all of the application/config
files because alot of them are newer version, then I copy over all libraries, models etc.

InsiteFX


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.