• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(.htaccess) removed index.php but can't find my link

#1
[eluser]John Lopez[/eluser]
hi guys can anyone help me out pls.

I configured the .htaccess file inside my CI application, the index.php file is removed but it can't access my links.

Example:

- If I type ( http://localhost/site_main/ ), my home page renders fine.
- I have a link that looks like this:
Code:
...
<li>&lt;?php echo anchor('site_controller', 'About'); ?&gt;</li>
...

- If I click this link, this comes out:
Code:
Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404

localhost
8/1/2011 4:29:22 PM
Apache/2.2.17 (Win32) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8o PHP/5.3.4 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1

Can you figure our what's happening? I'm really missing something here.. please help?

Here are my settings:

- Server: XAMPP (latest)
[Configurations: application/config/config.php]
Code:
...
$config['base_url'] = 'http://localhost/site_main/';
...
$config['index_page'] = '';
...

- [.htaccess file: inside CI: I grabbed this code from the User Guide]
Code:
RewriteEngine on
RewriteCond $1 !^(index\.php|images|robots\.txt)
RewriteRule ^(.*)$ /index.php/$1 [L]


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.