• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
?utf-8?Q? in email subject line

#1
[eluser]ci_user[/eluser]
Sending email using CI the subject line starts with "?utf-8?Q?". The subject line is not over 75 characters and I've already looked at the following posts, which have not solved the problem:

http://ellislab.com/forums/viewthread/154493/

http://stackoverflow.com/questions/83508...er-email-l

Then there is:
http://ellislab.com/forums/viewthread/119946/

I have not tried this because it involved hacking the CI core files which I REALLY don't want to do.

Is this a bug? Is there a fix that doesn't involve hacking core files?

#2
[eluser]CroNiX[/eluser]
You can extend the email class and override that method rather than hacking core files.

See the "extending native libraries" section

#3
[eluser]InsiteFX[/eluser]
If you think it is a BUG! Then report here in the issues.

CodeIgniter on GitHub

#4
[eluser]ci_user[/eluser]
[quote author="CroNiX" date="1338329961"]You can extend the email class and override that method rather than hacking core files.

See the "extending native libraries" section[/quote]

Thanks... this is what I ended up doing. I copied the email class into my application/libraries and then made the edits suggested here:

http://ellislab.com/forums/viewthread/119946/

Works correctly now...

#5
[eluser]CroNiX[/eluser]
Good deal. I would still do what InsiteFX suggested and file an official bug report on Github so that it can be fixed in the core so that others don't have to waste time like you did and improve the stability of the framework.


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.