• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
codeigniter login logout issue

#1
Exclamation 
Hi,

I had a very long discussion with the owner of my php script, but no solution and I'm a bit frustrated.
This is my problem with codeigniter:

on login, when someone try to enter, the script refresh the page but nothing change, it doesn't show the user name and picture profile...only if you hit f5 from keyboard you can view your profile.
Another strage thing is this...if you do this: login-f5-logout-f5-login-f5-logout at this point you cannot exit at all.

my website with login problem

I'm on ec2 istance so no way to give you full ftp access.
I use my server for other websites and I don't have ANY issue with wordpress installation.

these are my specs:

Code:
Versione del server: 5.5.40-0ubuntu0.14.04.1 - (Ubuntu)
Apache/2.4.7 (Ubuntu)
Versione del client del database: libmysql - 5.5.40
Estensioni PHP: mysqli
php version: 5.5.9-1ubuntu4.5
codeigniter: latest version

What could be the problem?
Thanks
Reply

#2
Can you post your login script?

Reply

#3
(12-16-2014, 01:54 AM)Rufnex Wrote: Can you post your login script?

Hi Rufnex,
thanks for reply, this is the login part.


Attached Files
.zip   upload.zip (Size: 790.92 KB / Downloads: 125)
Reply

#4
It's hard to see the problem when we don't know code.
First thing:
That looks like you are going to next page and then you update your login data. So look on your redirect.
Second one (abaut refreshing):
Look to your Cookies what you have here. Maybe you have mistake in deleting login data.
Reply

#5
Try to remove refresh from your redirect in music.php line 1175

redirect(base_url()."#!/login");

Reply

#6
(12-16-2014, 03:30 AM)Rufnex Wrote: Try to remove refresh from your redirect in music.php line 1175

redirect(base_url()."#!/login");

made it but it doesn't work...nothing seems different
Reply

#7
I think it's a problem with your ajax login. A similar problem are discussed here http://forum.codeigniter.com/thread-537.html

Reply

#8
(12-16-2014, 04:20 AM)Rufnex Wrote: I think it's a problem with your ajax login. A similar problem are discussed here http://forum.codeigniter.com/thread-537.html
Thank you, I will try something suggested on that post
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.