Login session not working in IE

#1
[eluser]nirmal.jingar[/eluser]
The login session is not working in IE. After login it redirected to the same page again.
I have already tried the following solution, but no luck
1. native session
2. changed sess_expiration to 0
3. added cookie domain
4. changed sess_cookie_name to cisession
5. changed sess_match_useragent to false

#2
[eluser]InsiteFX[/eluser]
You may need to modify these in your IE Browser.

1) Click on the menu tools.
2) Click on Internet Options.
3) Click on the Privacy Tab.
4) Click on the Advanced button.
5) Check the checkbox - Always allow session cookies.
6) Adjust the other options to your preferences.

#3
[eluser]nirmal.jingar[/eluser]
Thanks for the help
I have enabled the "Always allow session cookies", it still redirecting me to login page.

#4
[eluser]nirmal.jingar[/eluser]
Can anybody help me please?

#5
[eluser]InsiteFX[/eluser]
Do a print_r or var_dump of your session data to make sure it is being set.

#6
[eluser]nirmal.jingar[/eluser]
I can see the session data on login screen, but when it redirected to home page the session is empty.

#7
[eluser]nirmal.jingar[/eluser]
It was working few days back, I really don't have any idea why it is not working now!

#8
[eluser]NikosV[/eluser]
try changing the name of the session cookie and leave it without an underscore.
example: from "ci_session" to "cisession"

#9
[eluser]nirmal.jingar[/eluser]
Hi Nikos,

Please see my first post.
I have already tried the following solution, but no luck
1. used native session class
2. changed sess_expiration to 0
3. added cookie domain
4. changed sess_cookie_name to cisession
5. changed sess_match_useragent to false

#10
[eluser]ThePaavero[/eluser]
Make sure you don't have underscores in a possible subdomain. IE freaks out and won't keep the session going if you do.


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.