Session problem with IE 10

#1
[eluser]cdechery[/eluser]
I have looked everywhere for a solution to this proble, found a lot of "solutions" and tried them all. Still no luck. My website is simply not able to use any sessions with IE 10.

Using 'F12' when I run my login page, where the cookie is set, this is what I get from the response headers
Code:
Set-Cookie MyCookieName=deleted; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/; domain=www.mydomain.org
The expire date is in the past (no clue why) so IE deletes it before I can use it.

My current config.php settings.

Code:
$config['sess_cookie_name']     = 'cisessions';
$config['sess_expiration']      = 7200;
$config['sess_expire_on_close'] = FALSE;
$config['sess_encrypt_cookie']  = FALSE;
$config['sess_use_database']    = TRUE;
$config['sess_table_name']      = 'ci_sessions';
$config['sess_match_ip']        = FALSE;
$config['sess_match_useragent'] = FALSE;
$config['sess_time_to_update']  = 300;
$config['cookie_prefix']    = "";
$config['cookie_domain']    = "www.mydomain.org";
$config['cookie_path']      = "/";
$config['cookie_secure']    = FALSE;

The cookie_domain is correct (or is it?), because I have other subdomains and I only want "www" to set cookies.

Any other settings I should check? It works with IE 8, 9, Chrome and Firefox normally.

#2
[eluser]InsiteFX[/eluser]
Check you php Date and Timezone

I put this at the top of index.php
Code:
/**
* ------------------------------------------------------------------------
* Set the default timezone, you should not need this on a live server.
*
* Profiler - Set to true to enable.
* ------------------------------------------------------------------------
*/

date_default_timezone_set('America/New_York');

define('PROFILER', false);

#3
[eluser]cdechery[/eluser]
Didn't work... Sad

#4
[eluser]InsiteFX[/eluser]
Under internet option you will have to dig for it but there is a setting for cookies in there make sure its set
to allow all cookies and theres's a checkbox for third party cookies make sure it is also checked.


#5
[eluser]cdechery[/eluser]
Thanks for the help but, messing with my IE settings is hardly a solution to the problem, because it is client-sided. Even if it works, I'll have to advise everyone using my website to do the same and I can't even guarantee the expected results.

Right now I have a warning telling people NOT to use IE 10 and 11 in my website.


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.