• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
codelgniter model error

#1
I am new here,and this is my first post..i am here ,to have a probelm,that it...

this is model controler error...please solve it where is wrong...

1..first open screenshot file,,name ..error.png ,,,that is error on local host...

2.then see code Au.php
then

3.then see code. blog.php

please tell anybody expert me where is wrong and solve it and give me right code..

I am waiting response..


Attached Files Thumbnail(s)
   

.txt   Au.txt (Size: 167 bytes / Downloads: 35)
.txt   Blog.txt (Size: 356 bytes / Downloads: 35)
Reply

#2
I think your error is in Blog.txt. You have:

$print_r($data);

You shouldn't have the $ in front of print_r.
Reply

#3
Is your model Au located at ./application/models?
Does your models filename Au.php start with a capital A?

@cpascu01
(04-30-2017, 10:36 PM)cpascu01 Wrote: I think your error is in Blog.txt.  You have:

$print_r($data);

You shouldn't have the $ in front of print_r.

$print_r is indeed wrong and should be print_r($data), but it has nothing todo with the given error
Reply

#4
Dear 
Martin7483


You can see all things that are right...

in below screenshots...please solve this problem...i am totally waiting one one minute...


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply

#5
Dear sir,


every thing ,you say,,has been done.and right...but  error does not go...


I thing,you can provide me right code...and test in your codingnetor
Reply

#6
His error is that the loader is not finding his Model.

Check you Wamp setup and make sure your paths are set correct.

Check your Model naming.

If your Model is in a sub folder then you need to include the path also ( path/model)

Check your index.php file and make sure that your application and system paths are correct.
What did you Try? What did you Get? What did you Expect?

Joined the CodeIgniter Community in 2009.          ( Skype: insitfx )
Reply

#7
(05-01-2017, 01:18 AM)moazam Wrote: Dear 
Martin7483


You can see all things that are right...

in below screenshots...please solve this problem...i am totally waiting one one minute...

Looking at your screenshots it seems your Au model has no file extension. Rename your file to Au.php
Reply

#8
Dear
Martin7483

You are really a teacher mind...now I am your fan....speciall callaping for you..
Reply

#9
Just happy to help where I can
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.