• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rather pointless error message

#1
I'm trying out CI4 beta 1.

The demo page works, but when I try to retrieve stuff from the database it crashes with this message:

Quote:Whoops!

We seem to have hit a snag. Please try again later...

How to turn this off so that I can see actual error messages?

Setting

Code:
SetEnv CI_ENVIRONMENT development


has no effect.
Reply

#2
What you did used to work. I now rename env to .env and set the value there.

CI_ENVIRONMENT = development
Simpler is always better
Reply

#3
That's the production generic error message (usually a 500), so definitely need to get you into development mode. If what you tried didn't work check out @donpwinston's example. You could also set your log level in app/Config/Logger.php (e.g. `public $threshold = 5;`) and then check the error message in your logs.
Reply

#4
(04-03-2019, 01:09 PM)donpwinston Wrote: What you did used to work. I now rename env to .env and set the value there.

CI_ENVIRONMENT = development

Could you elaborate? Where is env?
Reply

#5
(04-04-2019, 01:58 AM)primadonna Wrote:
(04-03-2019, 01:09 PM)donpwinston Wrote: What you did used to work. I now rename env to .env and set the value there.

CI_ENVIRONMENT = development

Could you elaborate? Where is env?

It's a file at the top level of the CI installation, alongside app, system, license.txt, ...etc
Simpler is always better
Reply

#6
(04-04-2019, 06:11 AM)donpwinston Wrote: It's a file at the top level of the CI installation, alongside app, system, license.txt, ...etc

That works, thanks.
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.