• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"testing" Error

#1
I get the following when my environment is set to "testing":

Code:
Warning: Use of undefined constant SUPPORTPATH - assumed 'SUPPORTPATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /opt/lampp/htdocs/system/Config/AutoloadConfig.php on line 96

Warning: Use of undefined constant SUPPORTPATH - assumed 'SUPPORTPATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /opt/lampp/htdocs/system/Config/AutoloadConfig.php on line 192

Warning: Use of undefined constant SUPPORTPATH - assumed 'SUPPORTPATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /opt/lampp/htdocs/system/Config/AutoloadConfig.php on line 193

I'm using beta 1. Where is SUPPORTPATH supposed to be defined?

Good news is everything seems to work fine in development mode.
Simpler is always better
Reply

#2
SUPPORTPATH is defined in _support/_bootstrap.php

I'm using the manual installation. I don't think this is being executed. Should I create an issue for this or am I missing something?
Simpler is always better
Reply

#3
I solved the problem by creating a "test.php" file in app/Config/Boot and SetEnv CI_ENVIRONMENT test in .htaccess

I think there is something messed up with "testing" mode in Beta 1 and probably Beta 2.
Simpler is always better
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.