htaccess is not working

#11
[eluser]Clooner[/eluser]
Also for Blue Sapphire:
[quote author="hcvitto" date="1214491602"]hi
Any idea about that?
[/quote]
You didn't set rewritebase

#12
[eluser]Yash[/eluser]
It looks you have done everything right.

I don't xampp settings much.

Try WAMP server. Download latest version.It's very easy to use and configure. or search for server settings in depth.

#13
[eluser]Clooner[/eluser]
[quote author="Yash" date="1214491960"]It looks you have done everything right.[/quote] I think they didn't set rewritebase correctly.


Try this

Blue Sapphire:
RewriteBase personal/dev/ci/

hcvitto:
RewriteBase CodeIgniter/

Hope this helps

#14
[eluser]Yash[/eluser]
try playing with RewriteBase / like RewriteBase CodeIgniter/ etc... Still I say go for simple

#15
[eluser]Yash[/eluser]
clooner is right...Try those

#16
[eluser]hcvitto[/eluser]
i changed
RewriteBase CodeIgniter/

but now i got an error 500 on all pages..

#17
[eluser]Yash[/eluser]
Rewrite_Module : Enabled
I know..still
check your rewritemod it may be off..try to enable that.

or switch to wamp

#18
[eluser]Clooner[/eluser]
[quote author="hcvitto" date="1214493801"]i changed
RewriteBase CodeIgniter/

but now i got an error 500 on all pages..[/quote]

What do the apache error logs say?

Try:
RewriteBase /CodeIgniter/

#19
[eluser]hcvitto[/eluser]
mmh..rewritemod is on..
about wamp, i already spent time on xampp, i'm afraid i got not much time to start all over again..thanx anyway

#20
[eluser]Clooner[/eluser]
[quote author="hcvitto" date="1214494391"]mmh..rewritemod is on..
about wamp, i already spent time on xampp, i'm afraid i got not much time to start all over again..thanx anyway[/quote]

What causes the 500 error? What do the log files say?


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.