• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] URI routing in 3.1.1

#1
I found two bugs in URI Routing in version 3.1.1, in version 3.1.0 was no such!

First. If named function same name controller.
Example:

class Bug extends CI_Controller
{

   function bug()
   {
       exit(1);
   }

}
Link http://site/bug/bug does not work!

Second. If add to existing function any URI segment in URL without routes.php not shown error 404.
Example:

http://site/bug/bug/dawdad
http://site/bug/bug/3123
http://site/bug/bug/dawdad/3123/dad/3123/...
Reply

#2
Is this different from your earlier report somehow?
Reply

#3
(10-26-2016, 11:47 PM)ciadmin Wrote: Is this different from your earlier report somehow?
Sorry, i don't see my earlier report!
Reply

#4
I don't think it's a bug. You need to take a look at how to name the methods... What you did there was to create a class constructor in the old fashion way... So I guess it is normal that it didn't work.
Reply

#5
(10-27-2016, 06:41 AM)Avenirer Wrote: I don't think it's a bug. You need to take a look at how to name the methods... What you did there was to create a class constructor in the old fashion way... So I guess it is normal that it didn't work.

http://www.codeigniter.com/docs/index/wh...rong/logic - it is right?
Reply

#6
(10-27-2016, 07:17 AM)Epexa Wrote:
(10-27-2016, 06:41 AM)Avenirer Wrote: I don't think it's a bug. You need to take a look at how to name the methods... What you did there was to create a class constructor in the old fashion way... So I guess it is normal that it didn't work.

http://www.codeigniter.com/docs/index/wh...rong/logic - it is right?

I don't understand your reply...
Reply


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.