• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Flashdata is not working

#1
[eluser]TheFuzzy0ne[/eluser]
Hi everyone. Time for another stupid question. I can't seem to get my flashdata working, but I have no problem with my userdata. Here's a test controller:

Code:
<?php
/**
* Location: ./system/application/controllers/test.php
*/
class Test extends Controller {
    function __construct()
    {
        parent::Controller();
    }

    function index($params="") {
        $this->load->helper('url');
        $this->load->library('session');

        // Set the flashdata
        $this->session->flashdata('flashdata', 'Some text');

        // Set some userdata
        $this->session->set_userdata('userdata', 'Some text');

        redirect('/test/next_page');
    }

    function next_page()
    {
        echo "FLASHDATA: " . $this->session->flashdata('flashdata'). '<br />';

        echo "USERDATA: " . $this->session->userdata('userdata'). '<br />';
    }
}

Here's the output I get:

Quote:FLASHDATA:
USERDATA: Some text

I'm wondering if it's Swiftfox 3 that's to blame here. I've been having trouble with CSS files. It seems to load the cached file when it chooses, even when the cache is supposedly empty, and disabled. I've also had problems with the "FAST REPLY" functionality on this site. When I click submit, I get redirected to the standard page for replying, and my post is not submitted. Refreshing the original page and then using "FAST REPLY" seems to work as expected.

So either Swiftfox is borked, or I am making a silly mistake. Any help would be appreciated. I can confirm that the controller above doesn't seem to work on Konqueror (Ubuntu's natvie file/web browser) either. It also doesn't work in Opera, or Epiphany.

Should I start hacking the session file to see if I can find where the problem might be happening? Obviously, I would replace it with the original when I'm done. I'm just so confused here. It works for everyone else...


Messages In This Thread
[SOLVED] Flashdata is not working - by El Forum - 10-03-2008, 07:20 AM
[SOLVED] Flashdata is not working - by El Forum - 10-03-2008, 07:41 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.