HTML Email Fails when Mailtype is set

#2
[eluser]skunkbad[/eluser]
[quote author="bafadam" date="1260051424"]I can send a text e-mail just fine, but when I try and initialize the html setting for the e-mail, I get a bunch of errors.

Here's the code that doesn't work, though if you remove the third line, it works just fine (obviously when the message and all that other stuff is set.

Code:
$this->load->library('email');
$this->email->set_newline("\r\n");
$this->email->initialize(array('mailtype' => 'html'));

It tosses out this:
A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: mail() [function.mail]: Bad parameters to mail() function, mail not sent.

Filename: libraries/Email.php

Line Number: 1519[/quote]

I just had this exact same problem last week! I changed the mail protocol from 'mail' to 'sendmail', and then everything worked perfectly.


Messages In This Thread
HTML Email Fails when Mailtype is set - by El Forum - 12-05-2009, 10:17 AM
HTML Email Fails when Mailtype is set - by El Forum - 12-05-2009, 02:38 PM
HTML Email Fails when Mailtype is set - by El Forum - 01-04-2010, 02:06 PM
HTML Email Fails when Mailtype is set - by El Forum - 01-04-2010, 02:27 PM
HTML Email Fails when Mailtype is set - by El Forum - 04-04-2010, 02:11 PM
HTML Email Fails when Mailtype is set - by El Forum - 04-04-2010, 02:34 PM
HTML Email Fails when Mailtype is set - by El Forum - 04-06-2010, 05:15 PM
HTML Email Fails when Mailtype is set - by El Forum - 04-12-2010, 09:49 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.